Благодарим Ви за интереса към изданията на "Егмонт България"!

 
Към бюлетина за търговски партньори
Редовните ни имейл бюлетини се изпращат веднъж месечно в HTML формат и представят излезлите през месеца заглавия по продуктови линии, планираните за следващия месец издания, класации за най-продаваните книги през месеца и друга актуална информация като търговски предложения, събития, публикации и т.н.
По изключение можем да подготвяме и изпращаме до заинтересованите абонати и извънредни имейл бюлетини, но не по-често от два пъти за месец.
Примерни бюлетини можете да разгледате на тази страница.

В стремежа си да сме максимално полезни, ви даваме възможност да посочите от кои типове издания се интересувате. Разбира се, можете да изберете всички възможности. Във всеки бюлетин ще откривате линк към страница, от която ще можете да променяте своите предпочитания за съдържанието на бюлетина.

За да сте сигурни, че няма да пропуснете нито един бюлетин, добавете адреса newsletter@egmontbulgaria.com в списъка си с контакти (от тук можете да заредите данните ни като vcard файл). Така вашият имейл доставчик няма да третира бюлетина като спам. "Егмонт България" съблюдава добрите практики в имейл маркетинга и ще пази доброто си име като не изпраща нежелана поща и не споделя вашите имейл адреси с други лица.
* Задължително поле
Вашият имейл адрес
Вашето собствено име
Фамилното ви име